• Nedsat pris

Roundup Bio 5 liter

1008A

Roundup Bio er et ukrudtsmiddel kun til professionel anvendelse. (Læs beskrivelse).

Denne blanding er et høj koncentrat bestående af 360 g/l glyphosat til ukrudtsbekæmpelse på parkeringsarealer, veje, indkørsler, fortove, havegange, terrasser og udyrkede arealer.

I denne dunk er der til rigtig meget færdigblandet ukrudtsmiddel, og giver dermed en rigtig god pris pr. færdigblandet liter ukrudtsmiddel. Det blandes op i forholdet 0,2-0,3 liter Roundup Bio til 10-15 liter vand, og denne blanding er der til ca. 500 m2. 
Der er således i hele dunken til 500 liter færdigblandet middel og hvad der svarer til ca. 12.500 m2 areal. 

998,00 kr.
898,00 kr. Spar 100,00 kr.
Inkl. moms

Køb af plantebeskyttelsesmidler Frem til 1. juli 2020 må man kun købe professionelle plantebeskyttelsesmidler, hvis man selv har, eller en medarbejder har, den relevante uddannelse (sprøjtecertifikat/opdateringskursus mv.). Man skal ikke fremvise et uddannelses bevis til forhandleren i forbindelse med købet, men frem til autorisationen er erhvervet, skal der i virksomheden foreligge en underskrevet tro og love erklæring (se vedhæftet bilag - eller klik her). Erklæringen skal opbevares sammen med original eller kopi af sprøjtecertifikatet og skal fremvises på forlangende af kontrolmyndigheden (NaturErhvervstyrelsen). 

Må ikke anvendes til: Ukrudtsbekæmpelse på offentlige arealer i perioder, hvor der findes spiselige bær og frugter på arealet. Brugsanvisningens doseringsangivelser må ikke overskrides. Undgå forurening vandmiljøet med produktet eller med beholdere, der har indeholdt produktet. Rens ikke sprøjteudstyr nær overfladevand/ Undgå forurening via dræn fra gårdspladser og veje. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer.

1008A
2019-06-04

Du vil eventuelt også synes om

14 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også