Kakao-Flis - Større mængder

kakaoflis-løsvægt

Kakao-flis i større mængder. Ring til os på tlf 86 87 09 30 eller send en mail på info@grovvarecentret.dk for at få en pris på den mængde du står og skal bruge. Typisk kan der godt spares lidt ved større mængder da fragten bliver mindre.

3.995,00 kr.
Inkl. moms

Holder ukrudtet nede og får dine planter til at stråle af sundhed, helt naturligt!!!

Kakaoflis er fremstillet af de lette sprøde skaller fra kakaobønnerne, der er brugt til chokoladeproduktionen i Europa. De er meget unikke idet der ved vanding af skallerne opstår en naturlig "lim" som binder dem sammen til en let, porøs skorpe, der limer sig til jorden og modstår blæst. De forhindrer ligeledes lyset i at trække ned til det spirende ukrudt som efterhånden dør.

Kakaoflis har den flotte gyldne brune farve, som tager sig godt ud i alle bede, under frugttræerne eller under hækken (OBS!  en naturlig uskadelig skimmel kan vise sig i overfladen, i en kort periode, under nedbrydningen)

Holder dræbersnegle af vejen

Kakao og chokolade indeholder koffein og theobrom som er gift for dræbersnegle, myrer, biller, osv. Derfor går dræbersnegle i en stor cirkel udenom arealer hvor der ligger kakao-flis. Dræber snegle elsker eller at ligge æg oveni almindelig flis, men altså ikke i dette kakao-flis som de holder sig fra. Så husk, hvis du har lagt kakao-flis ud om foråret, også at ligge et tyndt lag på et par cm ud om efteråret, hvor dræbersnegle fra september til november ligger æg.

Disse mængder Kakao-Flis skal du benytte i haven

læg aldrig mere end 5 cm kakao-flis. Ellers fordel et tyndt lag mellem 2-5 cm. (køkkenhave maks 2 cm)
Der nedbrydes ca. 2 cm om året.
1 big bag med 2 m3 (kbm) - dækker et område på ca. 40 m2 ved et lag på 5 cm. og 100 m2 ved et lag på 2 cm

Husk at vande grundigt med det samme efter flisen er lagt. Efter vanding, lad Kakao-flis tørre i ca. 7 dage, eller indtil der dannes en let porøs skorpe.

Læs meget mere om Kakao-Flis her → og se alle fordelene med dette produkt

kakaoflis-løsvægt

2 andre produkter i den samme kategori: