Ukrudtsmiddel Pistol 1 liter

Pistol 1

Langvarig ukrudtsbekæmpelse til professionelle

Pistol er et ukrudtsmiddel forbeholdt professionelle Pistol er langvarig og forhindrer spiring af ukrudt i op til 6 måneder. Modstandsdygtig og modvirker meget vanskeligt ukrudt

Pistol kombinerer diflufenican i jorden med den systemiske aktivitet af glyphosphat til den ultimative langvarige samlede ukrudtsbekæmpelse.

999,00 kr.
Inkl. moms

Pistol er et ukrudtsmiddel kun til professionelt brug.

Anvendelse

Pistol total herbicid er en langvarig ukrudtsdræber, der dræber og forhindrer spiring af ukrudt i op til 6 måneder. Indeholder 40 g / l diflufenican og 250 g / l glyphosat, pistol har en dobbelt dræbende virkning. Glyphosatet er et systemisk ukrudtsdræber, der dræber nuværende ukrudt i din gårdplads eller fortov. Diflufenican har resterende jordvirkende egenskaber, der forhindrer fremkomsten af ​​nye ukrudt efter sprøjtning.  Dette er ideelt til brug på grus og bløde overflader. Regn hurtigt inden for 1 time og resultaterne er synlige inden for 8-10 dage. Klassificeret som ikke-farlig / ikke-irriterende for operatøren.
Sælges indtil 1-6-2019

Køb af plantebeskyttelsesmidler Frem til 1. juli 2020 må man kun købe professionelle plantebeskyttelsesmidler, hvis man selv har, eller en medarbejder har, den relevante uddannelse (sprøjtecertifikat/opdateringskursus mv.). Man skal ikke fremvise et uddannelses bevis til forhandleren i forbindelse med købet, men frem til autorisationen er erhvervet, skal der i virksomheden foreligge en underskrevet tro og love erklæring (se vedhæftet bilag - eller klik her). Erklæringen skal opbevares sammen med original eller kopi af sprøjtecertifikatet og skal fremvises på forlangende af kontrolmyndigheden (NaturErhvervstyrelsen).

Må ikke anvendes til: Ukrudtsbekæmpelse på offentlige arealer i perioder, hvor der findes spiselige bær og frugter på arealet. Brugsanvisningens doseringsangivelser må ikke overskrides. Undgå forurening vandmiljøet med produktet eller med beholdere, der har indeholdt produktet. Rens ikke sprøjteudstyr nær overfladevand/ Undgå forurening via dræn fra gårdspladser og veje. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer.

Pistol 1

14 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også