• Nedsat pris

Ferramol Sneglemiddel 2,5 kg

Anvendes til bekæmpelse af snegle, herunder dræbersnegle (lberisk skovsnegl) - Udspredes med hånden, hvor sneglene befinder sig. ligges i små områder med indbyrdes afstand mellem 8-10 cm.

2 stk. kun 690 kr. 345 kr/stk

Normalpris

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
2 245,00 kr. Op til 300,00 kr.
495,00 kr.
395,00 kr. Spar 100,00 kr.
Inkl. moms

Fragt - Gratis ved køb over 699,-

Få leveret dine varer derhjemme, på arbejdet eller i en Pakkeshop

Afhent dine varer i en af vores butikker - uden omkostninger "se butikker her"

Ferramol sneglemiddel er gift mode de ulækre dræbersnegle.

Vil du have bugt med dræbersnegle er Ferramol det helt rigtige middel, da det ikke er farligt for fugle og andre dyr. strø lidt sneglemiddel ud i det tidlige forår (marts/april) her kommer dræbersneglene frem fra vinter hi og er klar til at "spise" din have. 

Viste du at dræbersnegle kan ligge op imod 400 æg pr sæson.!! sørg derfor løbende at ligge lidt sneglemiddel i haven, da de ellers formerer sig hurtigt. 3-4 gange på en sæson er maks antal gentagne behandlinger man må foretage sig.
Ferramol sneglemiddel, er ved normal nedbør, regnfast i op til 6 uger. Kraftig regn, eller konstant vand, opløser midlet og man skal behandle på ny.

Efter dræbersneglene har indtaget dette sneglemiddel kravler de tilbage til deres huler, under jorden for at dø, de ligger altså ikke rundt i hele haven som døde, og du undgår dermed at skulle rydde op efter de klamme slimede dyr.

Ved du hvordan du kan finde ud af om det er dræbersnegle.??
Er du usikker på om det er dræbersnegle der raserer i din have, så kan du udføre en simpel test og finde ud af det. Dræbersnegle elsker agurk. så læg en skive agurk ud i haven og du vil ret hurtig finde ud af om det er dræbersnegle du har besøg af.


● Nemt at anvende ● Ikke farligt for fugle og andre dyr ● Ingen synlige døde snegle i haven ● Regnsfast i op til 6 uger ● Kan anvendes i den økologiske og spiselige have