Arion Adult Medium - Chicken & Rise

1710211755

Hundefoder til hunde mellem 10-25 kg.

Arion produkterne har et højt indhold af udvalgt kød, der gør det meget velsmagende for din hund og ligeledes gør det optimalt for fordøjelsen. Arion har eksisteret i mange år, og har derfor en stor erfaring og ekspertise i udviklingen af hundefoder, og ved præcis hvad din hund har brug for, og hvordan de skal få det til at smage bedst muligt.

Mængde
  • 3 kg.
  • 12 kg.
179,00 kr.
Inkl. moms

Arion Adult - Kylling & Ris indeholder naturligvis et stort mængde kylling (50% tørvejet) og ris (35%). Derudover er der følgende ingredienser deri. Kartoffel, kylling fedt, hydroliseret kyllingprotein, ærter, roemasse, raffineret cellulose, mineralsalt, tørgær, F.O.S, M.O.S, vindruekerner, citrusfrugt.

De naturlige fibre FOS og MOS giver en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse. derudover er foderet meget rigt på velsmagende animalsk proteiner af høj kvalitet, og fyldt med vitaminer der understøtter organfunktionerne og giver dig en hund i balance igennem hele livet.Hunde med en vægt mellem 10-25 kg kan med fordel fodres efter følgende mængder

1710211755

Produkt information

Alder
Voksen
Størrelse hund
Medium - 10-25 kg
Indhold
Kylling & Ris

16 andre produkter i den samme kategori: