• Nedsat pris

Hus Rens 5 liter

402-960

Grønne og mørke græs lignende gevækster, også kaldet alger, kravler hen over både tag, træværk, fliser og facaden. Det breder sig som pest og du sværger, at for hver gang du blinker er der kommet mere! Hvorfor kommer det og hvad kan du gøre ved det?

Læs mere under beskrivelsen længere nede 

179,00 kr.
129,00 kr. Spar 50,00 kr.
Inkl. moms

Fragt - Gratis ved køb over 699,-

Få leveret dine varer derhjemme, på arbejdet eller i en Pakkeshop

Afhent dine varer i en af vores butikker - uden omkostninger "se butikker her"

De fleste kender til de daglige pligter, det hører med sig at være husejer. Vi har et produkt der kan gøre én af opgaverne en del nemmere. Hus-Rens er den mest optimale måde at fjerne belægninger på alle dine overflader. 

Hvad er Hus-Rens egentlig?

Hus-Rens er en kemisk blanding der benyttes til og fjerne og/eller rengøre belægninger og misfarvninger på diverse flader. Det kan både være træværk, tagplader, mur flader m.m. Belægninger og misfarvninger ses som grønne, mørke og græs lignende begroninger på dine overflader, også kaldet alger i daglig tale. Oftest kommer der begroninger på nordvendte sider hvor der ikke er meget lys, samt steder med meget fugt.

Hvordan benytter jeg Hus-Rens?

Først og fremmest skal Hus-Rens fortyndes i forholdet 1 del Hus-Rens til 20 dele vand. Det påføres lettest med en blød børste eller en havesprøjte. Det er essentielt at der bruges beskyttelse når Hus-Rens anvendes. Dette i form af egnede handsker. 3-4 dage efter produktet er blevet påført, skylles der efter med vand, eller lad regnvejeret klar arbejdet. Og vupti, dine flader er rene!

Hvorfor og hvornår skal jeg benytte Hus-Rens?

De grønne belægninger skader ikke decideret overfladerne, men kan i større mængder holde på en del fugt. Svampe af diverse arter ELSKER denne fugt, og kan hurtigt lave store svampeangreb der er meget skadelige for dine overflader (i særdeleshed træværk). Netop derfor skal du benytte Hus-Rens! Hus-Rens har desuden en langtidsvirkende effekt, så de grønne belægninger bliver holdt på god afstand.

402-960

Du vil eventuelt også synes om