Nye produkter

Nye produkter

Kunstige Blomster / Silkeblomster

I: Hus & Have På: Klik: 641

Vi kender det alle. Hverdagen mangler lidt farve, så du køber nogle blomster og lidt grønt til at live tilstedeværelsen lidt op, men... Efter blot få dage hænger alle planterne med hovedet, og du er tilbage hvor du startede. Hvem ville ikke ønske lidt farve til deres hverdag, UDEN det store vedligehold.?

Hvad er kunstige blomster egentlig?

Kunstige blomster er blomster der er kunstigt fremstillet af diverse materialer, f.eks. plastik, tekstil, skum m.m. Blomsterne fremstilles med formålet, at efterligne virkelige blomster så vidt som muligt, så de kan erstatte dem i dekorations øjemed. Kunstige blomster er faktisk ikke en ny opfindelse, men kan dateres tilbage til både det gamle Egypten og Rom.

Silkeblomster udstilling

Hvorfor og hvornår skal jeg benytte kunstige blomster?

Kunstige blomster er eminente at bruge hvis man har et sommerhus, hvor man ikke befinder sig året rundt. Ved brugen af kunstige blomster, kan man skabe lidt liv og en hjemlig atmosfære uden det store vedligehold. De kan stå fremme året rundt, og kræver som sagt kun en lille klud hvis de bliver støvede. 

Det er også en god løsning på plejehjem eller hos ældre mennesker, der måske ikke er i stand til og opretholde de rette vilkår for rigtige blomster. Blomster kan skabe samtaler ældre imellem og på den måde skabe lidt liv og farve i hverdagen. 

Ikke sagt man ikke kan bruge dem i sit eget hjem! Når den travle hverdag presser på, eller du bare ikke er typen med ”grønne fingrer” er det intet mindre end fantastisk og komme hjem til er hus der stråler af liv og farve uden nogen større indsats.

Blomster skaber altid glæde!


Men de ligner jo ikke rigtige blomster!!

Mange af de første kunstige blomster der kom på markedet havde det her plastik look, som gjorde man sagtens kunne se det ikke var rigtige blomster, men men, der er sket rigtig meget siden da. Silkeblomsterne i dag er utrolig livagtige, og man skal faktisk rigtig tæt på, og faktisk føle på blomsterne før man kan se eller mærke det er kunstige blomster.

Kunstige blomster